четвер, 19 липня 2012 р.

Дитячі письмові столи без жодного гвинта

Дитячий письмовий стіл Legare помаранчевий з білим

Дитячі письмові столи, як і всі меблі компанії Legare, збираються без жодного болта, без жодного гвинта і навіть без жодного цвяха. Їх деталі, подібно до дитячого конструктора, просто вставляються в спеціальні пази інших деталей. В результаті виходить дуже симпатичні меблі, які ви можете бачити на цих прекрасних фото. Такий спосіб виготовлення та складання меблів запатентований Legare і є чи не єдиним у своєму роді. Крім того, ці письмові столи виготовлені з матеріалу найвищої якості - з бамбукової фанери. Вона відрізняється високою міцністю і вважається екологічно чистим матеріалом.

середу, 18 липня 2012 р.

Сучасний дизайн двоспального ліжка від Болзан Летті

Двоспальне ліжко Dinghy від Болзан Летті

Напрочуд гарне і сучасне двоспальне ліжко з дуже підходящою назвою Dinghy, яке ви бачите на цих фото, було спроектоване дизайнером Болзан Летті з Італії. Його назва означає надувний човен і, дійсно, форма ліжка дуже на нього схожа. На вигляд ліжко дуже комфортабельне, так як твердий каркас захований під шаром м'якої оббивки і дає відчуття затишку і безпеки. Таке ліжко додасть будь-якій спальні сучасний вигляд, навіть якщо інші предмети меблів будуть недостатньо сучасні.

понеділок, 16 липня 2012 р.

Комп'ютерний стіл StudioDesk що приховує всю проводку всередині

Комп'ютерний стіл StudioDesk що приховує всю проводку всередині

Унікальний стіл для ноутбука або комп'ютера Mac виготовляє компанія Bluelounge, яка спеціалізується на створенні розумних речей для спрощення та зручності нашої життєдіяльності. Справа в тому, що вся проводка, за допомогою якої підключається ноутбук, комп'ютер і всілякі гаджети, дуже вправно і зручно ховається під кришкою столу. У самій кришці залишена тільки мілка прорізь для виводу і вмонтована висувна панель, що дає можливість швидкого доступу до проводки. На мій погляд така конструкція столу дуже зручна в офісі або домашньому кабінеті. Дроти не плутаються під ногами, а зі столу виходить лише один мережевий дріт. Ну максимум два.

четвер, 12 липня 2012 р.

Письмові столи для дітей - зроблено в Італії

Дитячий письмовий стіл з мобільною підставкою для комп'ютера

Гарний міцний зручний письмовий стіл - необхідна річ в дитячій кімнаті. І часто посидючість дитини при виконанні домашніх письмових завдань безпосередньо залежить від його привабливості. На цих прекрасних фото письмові столи для дітей виробництва меблевої компанії Dearkids з Італії. Зроблені вони в основному з дуба, ясена та горіха. А товсті дерев'яні стійки і стільниці надають столам солідний вигляд і забезпечують міцність та надійність на багато років. Конструкції письмових столів найрізноманітніші. Крім одинарних столів тут є також і подвійні, щоб двоє дітей могли вчитися одночасно.

середу, 11 липня 2012 р.

Яскраві ідеї дизайну меблів для кімнати немовляти

ліжечко для немовляти все в одному зі столиком для сповивання

Завжди, коли бачу дитячі меблі для немовляти, будь-то ліжечко або столик для сповивання, відчуваю невимовний захват. Адже це перші великі речі, з якими зустрічається малюк! Особливо важливе для дитини дитяче ліжечко, так як служить йому деякий час будиночком. І, на мою особисту думку, існує нерозривний зв'язок між тим, яке ліжечко в малюка і тим, який будинок для себе він обере в майбутньому. Адже хороші якісні речі, що дбайливо надаються нам з дитинства, залишають відчуття прекрасного на все життя. Дивіться не маленьку підбірку яскравих фото ідей дизайну меблів для кімнати новонародженого.

вівторок, 10 липня 2012 р.

Велика колекція фото інтер'єру сучасної кухні

Інтер'єр сучасної кухні поділеної на зони

Сучасна меблева промисловість пропонує величезні можливості, щоб урізноманітнити інтер'єр кухні за рахунок безлічі матеріалів і стилів, що застосовуються у виробництві меблів для кухні. Навіть в межах одного стилю інтер'єр можна змінити до непізнаваності, лише замінюючи одні модулі іншими. Колекція фото інтер'єру сучасної кухні, що мені вдалося знайти на самих різних ресурсах світу про дизайн, меблі та інтер'єр, ясно показує можливості сучасної людини у виборі оформлення найсмачнішого місця в будинку.

понеділок, 9 липня 2012 р.

Модульні стелажі для офісу з алюмінію

Модульні стелажі для офісу з алюмінію

Офісні стелажі CWave від дизайнера Джанмарко Бліні відносяться до розряду вічних меблів. Адже вони зроблені з алюмінію. З модулів системи можна створити стелажі і шафи різних розмірів, які непогано виглядатимуть в офісі, в гаражі або в майстерні. Матеріал модулів легкий, а на поверхню нанесено спеціальне покриття, яке імітує пластик. Стелажі також зручні і в якості перегородок між робочими групами. Застосування таких меблів може бути найрізноманітніше, тому тут кілька фото прикладів.

четвер, 5 липня 2012 р.

Колекція м'яких меблів Луна-парк

М'які меблі Луна-парк дизайн-студії Attico

Коли меблі перетворюються на твори мистецтва, що представляють різні образи в скульптурній формі, моєму захопленню немає меж. М'які меблі, дивани і крісла найбільш підходять для такої художньої творчості. Те, що ви бачите на фото - колекція м'яких меблів італійської дизайн-студії Attico, яка називається Луна-парк: крісло, двомісний диван і чотиримісний диван. Чіткі грані надають предметам меблів іграшковий вигляд. Уявляю, як це буде виглядати у вітальні заміського будинку. Правда жовтий чотиримісний диван довелося б винести до басейну.

середу, 4 липня 2012 р.

Сучасний інтер'єр і практичні меблі в кімнаті підлітка

Дизайн інтер'єру кімнати для підлітка

Мене дуже цікавить і хвилює тема дизайну інтер'єру підліткової кімнати, тому що в цьому напрямку дизайнеру меблів дається найбільша свобода уяві. Тут можна застосувати все багатство кольорів і форм, тут можна поєднати непоєднуване, і ті, кому це призначається, зможуть зрозуміти і оцінити старання дизайнера. Діти менш консервативні щодо інтер'єру, і це радує. Дивіться чудову підбірку фото інтер'єру кімнати для підлітка, в якій меблі компанії з Італії Doimo City Line відіграють саму вирішальну роль. Сучасні форми та екологічно безпечні матеріали, з яких роблять меблі, є основними фішками у виробництві меблів компанії.

вівторок, 3 липня 2012 р.

Помаранчевий в інтер'єрі спальні

Помаранчевий в інтер'єрі спальні

Прийнято думати, що яскраві кольори заважають відпочинку і розслабленню. Тому рідко зустрінеш спальню з помаранчевим кольором в інтер'єрі. Хоча насправді помаранчевий дуже теплий і заспокійливий. Це колір сонця на заході, який повідомляє про наближення вечора. Уявіть, що ваша спальня залита західним світлом сонця. Це заспокоює вас або змушує хвилюватися? Дивіться фото спалень з помаранчевим в інтер'єрі. Напевно ви знайдете їх злегка незвичайними.

понеділок, 2 липня 2012 р.

Диван з парасолькою для відпочинку під відкритим небом

Диван з парасолькою для відпочинку під відкритим небом

Напрочуд затишний диван з парасолькою від бельгійського дизайнера Дірка Вейнантса називається "Космос". Він гарний як в якості дачних меблів, так і в якості літніх меблів для кафе. Парасолька легко складається і розкладається, як видно нижче на фото. Диван зібраний з двох половинок, які складають круг з вузьким входом усередину. Посередині встановлюється столик, який при необхідності може опускатися, утворюючи заглушку, на яку кладуть круглу подушку. Таким чином, просидівши з друзями за столиком цілий вечір, можна опустити столик, поставити заглушку і влаштуватися на ночівлю на свіжому повітрі. Однак це можливо лише у себе вдома або на дачі. У кафе, звісно, цього робити ніхто не дозволить.

неділю, 1 липня 2012 р.

Колекція двоярусних дитячих ліжок

Колекція двоярусних дитячих ліжок

В результаті тривалої подорожі по онлайн магазинах зібралася ось така колекція двоярусних дитячих ліжок різних виробників у вигляді фото. Відібрано були різні конструкції: і для маленьких дітей і для більш старших. Звичайно металеві каркаси ліжок самі надійні, але не всім і подобається металеві меблі. Дерево відчувається набагато тепліше і м'якше в кімнаті малюків, а металеві ліжка зроблені для справжніх героїв, якими себе звичайно відчувають доросліші хлопчики.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...