субота, 12 травня 2012 р.

Дитячі письмові столи з тикового дерева

Дитячий письмовий стіл з тикового дерева білий з надставкою

Для багатьох знавців меблів міцне дерево тика є найкращим матеріалом для дитячих меблів. Дитячі письмові столи або, як їх зараз у нас називають, комп'ютерні дитячі столи, зроблені з тика, мають чудові властивості, зручні для експлуатації їх в середовищі проживання дітей. Це міцно, екологічно безпечно і ще є надійним вкладенням, бо такі меблі служать довго і стійкі до шкідників комах.

Дитячий письмовий стіл з тикового дерева білого кольору

Дитячий письмовий стіл з тикового дерева зі стільчиком

Зверніть увагу на фото дитячих письмових столів, які випромінюють надійність. Стільці на фото так само зроблені з тикового дерева і їх конструкція виглядає абсолютно безпечно. Дитячі меблі такого класу завжди в ціні, як з точки зору дітей, так і батьків. Відомі випадки, коли меблі, зроблені з тика прослужили людям по 30 років без єдиного ремонту. Дитячі письмові столи передавалися від старших дітей до молодших, а деякі з них переходили від батьків до дітей, а потім до онуків.

Дитячий письмовий стіл з тикового дерева з надставкою і бічними шафками

Дитячий письмовий стіл з тикового дерева з настільною полицею

Дитячий письмовий стіл з тикового дерева з настільною полицею і бічними шафками

І виглядають письмові дитячі столи завжди сучасно і актуально. Настільна полиця доповнює письмовоу столу функціональності. На полиці можна розмістити книжки та іграшки, компакт-диски та цифрову техніку, повісити грамоту або поставити зароблений на змаганні кубок. Особливо зручним меблевим предметом для письмового столу є тумбочка, що викочується. Її перевага полягає в тому, що вона одночасно може служити і тумбочкою і журнальним столиком, варто тільки викотити її з під столу. Інші переваги дитячих письмових столів з тику знайдіть, ще раз переглянувши їх фото.

Також читайте в блогі Світ Меблів::
Меблі для дітей і 12 ідей дизайну дитячої кімнати
Колекція ліжок від Doimo Idea
Сучасний диван і 9 ідей дизайну інтер'єру вітальні
Кілька ідей дизайну меблів для веранди

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...