пʼятницю, 11 травня 2012 р.

Колекція ліжок від Doimo Idea

ліжко від італійської меблевої компанії

Італійські меблі відомі у всьому світі, завдяки якості й популярності своїх виробників. Сьогодні, зокрема, ми хочемо познайомити вас з меблями італійської меблевої компанії Doimo Idea, а саме з її колекцією ліжок під брендом Doimolanotte, під яким компанія виробляє м'які меблі для спальні. Ліжка Doimolanotte користуються попитом як в Італії, так і в усьому світі завдяки науковому підходу, з яким ці ліжка виробляються. Дизайнери на підставі наукових досліджень, які постійно проводяться для підвищення якості меблів, підбирають кращі матеріали і проектують кращі форми для ліжок, щоб покупці змогли краще використовувати їх переваги для відпочинку та релаксації.

ліжко від італійської меблевої компанії

італійське ліжко

ліжко біле з італійської колекції

Ретельний аналіз і підбір шкіри і тканин для оббивки, а так же матеріалів, що становлять внутрішню структуру ліжок, дозволив ліжкам даної колекції стати популярними й завоювати переваги споживачів на меблевій міжнародному ринку. Колекція білих ліжок особливо подобається покупцям, тому що білий колір підкреслює чистоту, відчуття якої необхідне людям для повноцінного відпочинку. Неймовірний спокій, що він випромінює, супроводжує під час сну і дає можливість краще відпочити і скинути з себе рештки вчорашнього стресу.

ліжко від італійської меблевої компанії

ліжко від Doimo Idea


Це була колекція ліжок від Doimo Idea і ми дякуємо сайт doimoidea.it за цікаву інформацію про італійську компанію і меблі, що вона виробляє.

Читайте також в нашому блозі про меблі:
Сучасний диван і 9 ідей дизайну інтер'єру вітальні
Меблі для дітей і 12 ідей дизайну дитячої кімнати
Кілька ідей дизайну меблів для веранди

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...