четвер, 10 травня 2012 р.

Меблі для дітей і 12 ідей дизайну дитячої кімнати

дизайн інтер'єру дитячої кімнати

Меблі для дітей в дизайні інтер'єру дитячої кімнати - улюблена тема багатьох дизайнерів сучасності. Тут є багато можливостей для творчості і можна не боятися зайвої яскравості, новизни, і сміливо просувати унікальні ідеї в галузі дизайну меблів та інтер'єру. Зазвичай дитячі кімнати роблять трохи менше, ніж інші житлові приміщення. І в зв'язку з цим виникають деякі труднощі в розташуванні предметів меблів. З одного боку, потрібно кудись складати дитячі речі, які бувають в таких кількостях, що потрібно десь ставити велику шафу для одягу. Але з іншого боку, дітям адже потрібно більше місця для ігор та занять, тому, як мінімум, половину кімнати доведеться виділити під столик і пустий майданчик.


дизайн інтер'єру дитячої кімнати

дитячі меблі

дизайн інтер'єру дитячої кімнати

З цієї причини багато дизайнерів дитячих меблів пішли шляхом виготовлення високих ліжок з безліччю висувних ящиків під спальним матрацом. Таким чином, деякі речі та іграшки відмінно почали поміщатися в цих ящиках, а велику шафу тепер можна замінити вузькою шафою або навіть пеналом.

дизайн інтер'єру дитячої кімнати

дизайн інтер'єру дитячої кімнати з низькою стелею

дизайн інтер'єру маленької дитячої кімнати

дитячі меблі

Те ж саме можна сказати про книжкові шафи, без яких цілком можна обійтися, розвісивши по стінах дитячої кімнати кілька полиць для книг. До того ж, слід зауважити, настільні полиці вирішують проблему розміщення книг, якщо їх зробити настільки високими, щоб дитина могла, ставши на стільчик, дістати книгу з самої верхньої полиці не підстрибуючи і не стаючи на носочки.

дизайн інтер'єру дитячої кімнати

дизайн інтер'єру невеликої дитячої кімнати

дидизайн інтер'єру дитячої кімнати з трьома ліжками

дизайн інтер'єру дитячої кімнати невеликих розмірів

Ідей дизайну інтер'єру дитячих кімнат, а так само дизайну меблів можна придумати незліченну кількість. Найкраще зосередитися на фрагментах, які визначають те, як дитина робить певні дії в своїй кімнаті. Чи не заважають їй деякі предмети і чи комфортно їй жити в кімнаті, обставленій певним чином. Ще велике значення має, скільки дітей живуть в кімнаті, адже від цього теж залежить, скільки і які меблі потрібно розмістити в дитячій кімнаті.

Так само читайте наш попередній пост:
Кілька ідей дизайну меблів для веранди

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...