середу, 27 червня 2012 р.

Ідеї дизайну інтер'єру дитячої кімнати невеликих розмірів

Ідея дизайну інтер'єру дитячої кімнати невеликих розмірів від Серджіо Менгот

Ідеї ​​дизайну інтер'єру дитячої кімнати невеликих розмірів на цих чудових фото представляє дизайнер з Барселони Серджіо Менгот. Для дитячої кімнати часто відводять небагато місця, особливо в міських квартирах, де практично всі кімнати невеликі в порівнянні з тими, які бувають у власних будинках. І дуже нелегко в маленьку кімнату втиснути всі необхідні меблі, та ще й так, щоб залишилося хоч трохи місця, щоб діти могли грати. Тому дизайнер посилено використовує в своїх роботах вертикальний простір і простір по периметру, залишаючи середину кімнати вільною. Далі на фото ви можете побачити, як це відбувається.

Загальний стіл і двох'ярусне ліжко значно економлять простір дитячої кімнати

Дитяча кімната для двох дітей

Дитяча кімната з розсувним ліжком столом і шафою

Дитяча кімната з меблями невеликих розмірів

Якщо в сім'ї двоє і більше дітей, але кімната їх занадто мала, дизайнер пропонує використовувати двоярусні або розсувні ліжка. Це значно економить простір днем, коли ліжка не використовуються. Так само Серджіо Менгот пропонує в таких випадках ставити загальний письмовий стіл або парту. Такий підхід корисний ще тим, що вчить дітей працювати спільно, привчає бути уважними та терплячими один до одного.

Дитяча кімната для трьох дітей

Дизайн інтер'єру компактної дитячої кімнати

Дизайн інтер'єру дитячої кімнати для двох дітей

Як видно на цих фото, проблему малих кімнат так же вирішує сильне ущільнення предметів меблів по периметру. Якщо правильно підігнати все за розміром, то вздовж стіни поміститься 3-4 предмета меблів, наприклад, ліжко, шафа і полки для книг. Або двох'ярусне ліжко, тумба, стіл і полиця над столом. Тому дуже важливо спочатку зробити заміри, переглянути різноманітні варіанти обстановки, а тільки потім замовляти меблі.

Дуже маленька дитяча кімната дизайн інтер'єру з меблями

Дизайн інтер'єру дитячої кімнати для однієї дитини

Письмовий стіл і книжкова шафа в принципі займають не багато місця в дитячій кімнаті

Дизайн інтер'єру невеликої дитячої кімнати для двох дітей

Сподіваюся ці фото дизайну інтер'єру дитячої кімнати невеликих розмірів допоможуть вам правильно поводитися з простором і облаштувати з комфортом кімнату для дітей, яких би вона розмірів не була. Тут були використані фотографії робіт Серджіо Менгот. Відвідайте його блог deco-designing.blogspot.com, і ви побачите також й інші чудові роботи дизайнера.

Також читайте у блозі Світ Меблів:
Приклади дизайну інтер'єру кімнати для підлітка
Дитяче крісло у вигляді рукавички
Письмові столи для дітей і студентів
Дитячі письмові столи з тикового дерева
Меблі для дітей і 12 ідей дизайну дитячої кімнати

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...