вівторок, 15 травня 2012 р.

Письмові столи для дітей та студентів

Письмові столи для дітей та студентів

У житті кожної дитини дуже важливий не тільки фізичний розвиток, а й розвиток інтелектуальний. Щоб добре розуміти цей світ, потрібно багато займатися з джерелами інформації, такими, як книги і комп'ютер. Практика показує, що найзручніше це робити за письмовим столом. Відома італійська меблева компанія Clever, яка спеціалізується на виготовленні меблів для дітей та студентів, досить далеко просунулася в проектуванні дизайну письмових столів. У колекціях меблів Clever ви можете знайти самі практичні рішення для навчання і заняття науками, які тільки може запропонувати нам сьогодні меблева промисловість.

дитячий письмовий стіл на виріст

Цей письмовий стіл на виріст, який ви бачите на фото вище, може змінювати свою висоту в залежності від віку дитини. Отже, і служити такий стіл буде довше, тому що буде затребуваним на довгий час.

письмовий стіл однією стороною прикріплюється до направляючої

Наступний письмовий стіл однією стороною прикріплюється до направляючої, а з іншого боку має опори на роликах. Це дозволяє столу котитися вздовж направляючої і бути встановленим у найбільш зручному місці. З одного боку стіл можна підкотити до ліжка, а з іншого боку його можна встановити так, щоб вже нічого не заважало дитині зосередитися на досліджуваному об'єкті.

дитячий письмовий стіл встановлений однією стороною на полицю

У колекції Clever є й такі письмові столи, які встановлюються однією стороною на якусь полицю або тумбочку. Другу ж сторону підтримують опори. Опори можуть бути як на роликах, так і звичайні нерухомі ніжки.

дитячий письмовий стіл прикріплений до стійки

Більш просте рішення для письмового стола - прикріпити один край стільниці до шафи або до стійки інших меблів. Такий спосіб збільшить простір під стільницею й виключить необхідність робити для столу другу опору.

Письмовий стіл для дітей та студентів

Письмовий стіл для дітей та студентів

Простота форм - мабуть одне з головних переваг письмових столів компанії Clever. Подивіться на ці два столи на фото вище. Нічого зайвого, але як зручно! Простий, міцної статури стіл і тумбочка, що викочується - ідеальне рішення для учня і студента. Ще є багато моделей письмових столів, які ми не розглянули тут. Якщо ви зацікавлені побачити більше, відвідайте clever.it.

Також читайте в нашому блозі:
Меблі для дітей і 12 ідей дизайну дитячої кімнати
Дитячі письмові столи з тикового дерева
Меблі для кухні з Софії. Помаранчевий смак і Кухонний кубізм
Кавовий столик зі зручним диваном
Елегантні меблі для спальні Нічна зона

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...