пʼятницю, 29 червня 2012 р.

Універсальні модульні книжкові шафи й полиці

Універсальні модульні книжкові шафи й полиці

Книжкова полиця або книжкова шафа - дуже потрібна в будинку річ. Не буду вам розповідати, яку важливу роль в житті сучасної людини відіграють книги, але скажу точно, що для них потрібна шафа або полиця. Цікаві ідеї на цю тему втілив у життя італійський дизайнер Анджело Томайоло. Він створив універсальні модулі для збирання книжкових шаф і полиць. З них практично можна скласти меблі будь-яких розмірів. На фото вгорі шафи з модулів під назвою Ondo. Як бачите, хвилясті перегородки стоять вертикально. Однак на наступному фото показано, що шафа для книг з модулів Ondo можна зібрати і по іншому.

Книжкова модульна шафа

Модульна шафа Ondo від Анджело Томайоло

З горизонтальними хвилястими полицями книжкова шафа Ondo виглядає особливо креативно. Ще хочу показати вам іншу модульну систему Анджело Томайоло, яка називається Honeybook. На фото нижче видно, що з цих модулів збираються полиці або шафа у вигляді бджолиних сот. І збирається система досить легко, без кріплення. На мій погляд Honeybook ще крутіше, ніж Ondo, однак це тільки моя думка. В Honeybook, наприклад, немає задньої стінки, а це може виступати вагомим аргументом у виборі моделі шафи.


Універсальні модульні книжкові шафи й полиці Honeybook

Універсальні модульні книжкові шафи й полиці у вигляді бджолиних сот

Універсальні модульні книжкові шафи й полиці від Анджело Томайоло

Універсальні модульні книжкові шафи й полиці Honeybook легко збираються

Універсальні модульні книжкові шафи й полиці

Ці чудові фото книжкових шаф і полиць були наведені як візуальні цитати з сайту дизайнера angelotomaiuolo.com. Крім модульних систем ви знайдете там кілька цікавих проектів дизайну меблів.

Також читайте у блозі Світ Меблів:
Кавовий столик зі зручним диваном
Елегантні меблі для спальні Нічна зона
Письмові столи для дітей і студентів
ТВ тумби та ТВ стенди з Нью Йорка
Сучасний дизайн інтер'єру вітальні

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...