вівторок, 15 травня 2012 р.

ТВ тумби та ТВ стенди з Нью Йорку

ТВ тумба з дерева

Страсть як люблю ходити по магазинах онлайн, особливо меблевим. Сьогодні вдалося відвідати один магазин в Нью Йорку, щоб подивитися на ТВ тумби та ТВ стенди. Деякі з предметів меблів сподобалися і я поспішаю поділитися з вами моїм вибором. Перший вибір віддаю симпатичній тумбочці за шість сотень американських доларів від компанії Coaster. Дорогувато, але стильно. Тумби на фото нижче були обрані з міркувань розмаїтості стилів. Все-таки хочеться, щоб хоч один предмет меблів під телевізор вам припав до смаку, або навів на потрібну думку, якщо ви дизайнер.

ТВ тумба з дерева

ТВ тумба строга чорного кольору

ТВ стенд металевий

ТВ стінка зі скляними поличками

Ціни на ТВ тумби та ТВ стенди в онлайн магазині furniturenyc.net найрізноманітніші, в інтервалі від 350 то 1,5 тисячі доларів. На фото вище дуже добротна ТВ стінка, зверніть увагу на скляні полички і на товщину полиці, на якій стоїть телевізор. На фото нижче величезна стінка для ТВ, мабуть, найбільша, яку вдалося знайти.

найбільша ТВ стінка з нью йоркського онлайн магазину

стильна ТВ тумба зі скла та пластику

проста дерев'яна ТВ тумба

ТВ тумба з дерева зі старим телевізором

Всі ТВ стенди по своєму цікаві, але посміхнулось останнє фото зі старим телевізором. Цю ТВ тумбу продають майже за двісті доларів.

Якщо вам сподобалася розповідь про похід в онлайн магазин на іншому кінці планети, плюсуйте блог в соціальних мережах або підписуйтесь на оновлення. Так само читайте у блозі Світ Меблів:
Письмові столи для дітей та студентів
Елегантні меблі для спальні Нічна зона
Кавовий столик зі зручним диваном
Меблі для кухні з Софії. Помаранчевий смак і Кухонний кубізм
Дитячі письмові столи з тикового дерева

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...