понеділок, 14 травня 2012 р.

Кавовий столик зі зручним диваном

Кавовий столик зі зручним розкладним диваном-ліжком

Цікавий кавовий столик зі зручним диваном-ліжком - чергова дизайнерська робота Маталі Красс. Цей майже універсальний предмет меблів, розроблений спільно з італійською Campeggi, зачаровує тими можливостями, які спливають в уяві навіть при швидкому погляді на нього. Цілком очевидно, що дані меблі не схожі на традиційні і призначені швидше для тимчасового користування або заміських поїздок. В усякому разі, в квартирі чи будинку, де ми постійно проживаємо, такі меблі будуть не часто затребувані, ну хіба що в дитячій кімнаті або на горищі.

Кавовий столик зі зручним розкладним диваном

Кавовий столик зі зручним розкладним диваном


Кажучи диван, ми маємо на увазі викроєний за особливим шаблоном матрац, який має властивість складатися з боків, утворюючи два м'які сидіння. Правда сидіти доведеться на них, майже як на навпочіпки. У центрі дивана зроблено отвір, спеціально для того, щоб вставити туди ніжку столика. У результаті виходить симпатичне купе для двох, трохи тісне, але досить романтичне.

Кавовий столик зі зручним диваном

Кавовий столик з розкладним диваном

Завершивши посиденьки на настільки прекрасному предметі меблів, учасники чаювання можуть розкласти диван, щоб прилягти. Столик же можна або відкласти в сторону, або увіткнути ніжкою в будь-який з чотирьох вирізів з боків матраца, як показано на фото. Подорожуючи в автомобілі, добре б взяти такий столик з диваном в дорогу. Такі меблі завжди можуть знадобитися в дорозі.

Також читайте в нашому блозі:
Сучасний диван і 9 ідей дизайну інтер'єру вітальні
Меблі для кухні з Софії. Помаранчевий смак і Кухонний кубізм
Дитячі письмові столи з тикового дерева
Колекція ліжок від Doimo Idea
Меблі для дітей і 12 ідей дизайну дитячої кімнати

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...